CrossGolf łączy świat SUV i MPV

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

chyba tak,
    moja bliska rodzina malo nie zbankrutowala bo ma taka instalacje i ostatnio wymieniali na ekogroszek.

Z kolei kumpel ma taki szwedzki system grzania przes sufit matami - i generalnie jest ok tylko ze:
    rachunki za prad wyzsze niz za ogrzewanie gazowe o ponad 100% - ale : koszt samej instalacji duzo mniejszy niz gazowej,
    dodatkowo ma piece akumulacyjne dynamiczne wiec laduje je w nocy i twierdzi ze jest ok.
    wada tego systemu to:
    przy temp -20st nie da rady dogrzac domu na wiecej niz 21 st
    z uwagi na rodzaj promieniowania zimno jest w stopy (zwlaszcza jak sie siedzi przy stole lub biurku)
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Podczas Mondial de l`Automobile w Paryżu Volkswagen świętował światową premierę nowej wersji Golfa - CrossGolf.

Łączy on w sobie zalety kompaktowego SUV-a z wszechstronnością małego MPV, tworząc nowy model crossover. Podobnie jak jego cieszący się popularnością mniejszy brat - CrossPolo - także CrossGolf został stworzony przez Volkswagen Individual, należącą do koncernu grupę ekspertów specjalizujących się w uszlachetnianiu samochodów i konstrukcji pojazdów specjalnych.
    [samar.pl - czytaj całość]
    Załączone pliki
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

jakoś mi sie nie widzi :?
      DACAR.team

Komentarz

• Masmo
        L&K
        • 2005
        • 1145

łeeeee FWD!! Czemu VAG nie dodał 4x4???
        Takią Cross Octavie to ja też mam :wink:
        Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• marcind
          Rider
          • 2005
          • 438

Chlopaki nie czepiajcie sie, wystarczy ze vw sie denerwuje ze za duzo skodavek sie sprzedaje.....
          Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
          mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

• Purchawa
            Admin
            S_OCP Member
            • 2004
            • 8007

Z wygladu jak dla mnie calkiem OK.
            Jednak za brak chocby glupiego haldexa w autach mianujacych sie "cross", "offroad", "allroad", lub w podobie, glownych inzynierow lub tudziez ksiegowcyh ktorzy tego zabronili wieszalbym przykladnie za jajka wzdloz glownych arterii stolic europejskich.
            "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
            Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

Pracuję...